Wie ben ik? 


Hi, Mijn naam is Chantal van der Noordt. 

Ik ben opgegroeid in een bourgondisch gezin in een klein dorpje, Ruurlo, in de Achterhoek, waar voeding sinds kleins af aan al centraal stond. Generaties lang werd de passie voor koken en eten door gegeven, waarbij ik op mijn 4e al bij mijn oma en moeder in de pannetjes stond te roeren. Waar de hele familie bijna alleen uit slagers bestaat, waarvan mijn opa en oom nog zelf hun vee slachten. Vanuit deze achtergrond was de keuze voor de opleiding Food Innovation aan de HAS Den Bosch dan ook geen onverwachte keuze. Mijn visie op onze voedselketen heb dan ook ik gevormd op basis van zowel de praktijkervaringen bij onze slagersfamilie als wel op basis van mijn bachelor studie en mijn stage en werk ervaringen als concept en productontwikkelaar bij Het Foodatelier, Aviko en CHIKA’s. Puur, bewust en goed eten is altijd de leidende rode draad in geweest in de keuzes die ik tijdens mijn loopbaan heb gemaakt.